VANGUARD Праћење Контејнера,Track VANGUARD Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење Вангуард контејнера испод, требало би да има формат КСКСКСУ1234567, да добијете статус Вангуард контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О Вангуард Логистицс Сервицес

авангардно праћењеВангуард Логистицс Сервицес обезбеђује глобалну мрежу међународно познатих брендова општег превозника који нису у власништву и трећих страна (НВОЦЦ). Ово омогућава добро развијену, интегрисану и беспрекорну мрежу транспортних решења за индустрију шпедиције, укључујући консолидацију океанског, ваздушног и копненог транспорта, заједно са низом помоћних услуга које покривају складиштење, логистику, управљање залихама, информације и консултантске услуге.

Помоћ за праћење Вангуард Логистицс

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на веб локацији Вангуард .
  • Ако не добијете информације о праћењу са званичне веб странице Вангуарда, боље је да контактирате Вангуард.

Формат броја за праћење Вангуард

Када шаљете Вангуард-ом, добићете Вангуардов број за праћење контејнера у формату КСКСКСУ1234567, КСКСКСУ је Вангуард-ов префикс. Сазнајте више информација о броју за праћење Вангуард контејнера са доње слике.
авангардно праћење контејнера

Центар за помоћ за праћење Вангуард контејнера

Ако имате проблема са нашим Вангуард системом за праћење, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо да контактирамо превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу вашег Вангуард Цонтаинер броја за праћење на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки