TARROS -Beholdersporing,Track TARROS Container (24 Hrs)

Skriv inn sporingsnummeret for Tarros-beholderen nedenfor, skal ha formatet GETU1234567, få sanntids Tarros-beholderstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om Tarros

tarros sporingTarros Group ble grunnlagt i 1828 som “MA Grendi”, og er i dag ledende innen skipsfart mellom Middelhavet og ledet av samme familie siden seks generasjoner. Hvem vi er : en gruppe selskaper som har vært drevet av samme familie siden seks generasjoner, med en omsetning på mer enn 98 millioner euro og over 200 ansatte i hjemmehavnen i La Spezia. Hvordan vi opererer: containerisert sjøtransport er en intensiv kapitalindustri. Vi distribuerer flere containerskip fra 600 til 1.800 teus kapasitet. Vi har en containerflåte på over 27.000 enheter og vi driver direkte flerbruksterminalen vår i La Spezia, Terminal del Golfo. Vår partner Nora eier og driver et innlandsdepot på over 80.000 kvm i Santo Stefano Magra for containerlagring, reparasjon og vedlikehold. Vi er partnere i flere europeiske og middelhavsrederier.

Offisiell nettside: www.tarros.it

Tarros sporingshjelp

  • Hvis du har problemer med vårt containersporingssystem, vennligst spor containeren din direkte på Tarros-nettstedet .
  • Hvis du ikke får sporingsinformasjon fra Tarros offisielle nettsted, bør du kontakte Tarros .

Tarros-beholdersporingsnummerformat

Når du sender med Tarros, vil du få et Tarros containersporingsnummer med formatet GETU1234567, GETU er Tarros sitt prefiks. Finn ut mer informasjon om sporingsnummer for Tarros-beholdere fra bildet nedenfor.
sporing av tarros containere

Hjelpesenter for Tarros Container Tracking

Hvis du har problemer med vårt Tarros-sporingssystem, send inn problemet ditt her, vi vil hjelpe deg så snart som mulig.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan bare hjelpe deg med å spore pakken din med ditt Tarros Container-sporingsnummer på det offisielle sporingssystemet.

Gi oss beskjed, vi vil prøve å spore statusen for deg. Vi kan imidlertid ikke kontakte på vegne av deg angående noen forsendelsesproblemer. For all støtte, vennligst kontakt deres offisielle støtteteam.

nyttige lenker

Spor flere containerforsendelser