TARROS Containerverzending Volgen,Track TARROS Container (24 Hrs)

Voer hieronder het trackingnummer van uw Tarros-container in , moet het formaat GETU1234567 hebben, ontvang de realtime Tarros-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over Tarros

tarros volgenTarros Group , opgericht in 1828 als “MA Grendi”, wordt vandaag de dag een leider in de intra-mediterrane scheepvaart en wordt sinds zes generaties beheerd door dezelfde familie. Wie we zijn : een groep bedrijven die sinds zes generaties door dezelfde familie wordt beheerd, met een omzet van meer dan 98 miljoen euro en meer dan 200 werknemers in de thuishaven van La Spezia. Hoe we werken?: gecontaineriseerd zeevervoer is een intensieve kapitaalindustrie. Wij zetten meerdere containerschepen in met een capaciteit van 600 tot 1.800 teus. We hebben een containervloot van meer dan 27.000 eenheden en we exploiteren rechtstreeks onze multifunctionele terminal in La Spezia, Terminal del Golfo. Onze partner Nora bezit en runt een depot in het binnenland van meer dan 80.000 m² in Santo Stefano Magra voor containeropslag, reparatie en onderhoud. Wij zijn partners in verschillende Europese en Mediterrane rederijen.

Officiële website: www.tarros.it

Hulp bij het volgen van Tarros

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg dan uw container rechtstreeks op de Tarros-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van Tarros krijgt, kunt u beter contact opnemen met Tarros .

Tarros-formaat voor trackingnummer van containers

Wanneer u met Tarros verzendt, krijgt u een Tarros-containertrackingnummer met het formaat GETU1234567, GETU is het voorvoegsel van Tarros. Meer informatie over Tarros-containertrackingnummers uit onderstaande afbeelding.
tarros-containertracking

Helpcentrum van Tarros-containertracking

Als je een probleem hebt met ons Tarros Tracking-systeem, dien dan hier je probleem in, we zullen je zo snel mogelijk helpen.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw Tarros Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen