TARROS Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track TARROS Container (24 Hrs)

Adja meg alább a Tarros-konténer nyomkövetési számát , amelynek formátuma GETU1234567, így kapja meg a valós idejű Tarros-tároló állapotát.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tarrosról

tarros követésAz 1828-ban „MA Grendi” néven alapított Tarros Group – ma vezető szerepet tölt be a mediterrán hajózásban – hat generáció óta ugyanaz a család irányítja. Kik vagyunk : egy cégcsoport, amelyet hat generáció óta ugyanaz a család irányít, több mint 98 millió eurós forgalommal és több mint 200 alkalmazottal La Spezia kikötőjében. Hogyan működünk: a konténeres tengeri szállítás intenzív tőkeágazat. Számos konténerhajót telepítünk 600-1800 teus kapacitással. Több mint 27 000 egységből álló konténerflottánk van, és közvetlenül üzemeltetjük többcélú terminálunkat La Speziában, a Terminal del Golfo-ban. Partnerünk, Nora egy több mint 80.000 négyzetméteres belterületi raktár tulajdonosa és üzemeltetője Santo Stefano Magrában konténerek tárolására, javítására és karbantartására. Partnerek vagyunk számos európai és mediterrán szállítmányozási ügynökségben.

Hivatalos weboldal: www.tarros.it

Tarros nyomkövető segítség

  • Ha problémája van konténerkövető rendszerünkkel, kérjük, kövesse nyomon konténerét közvetlenül a Tarros webhelyén .
  • Ha nem kap nyomon követési információkat a Tarros hivatalos webhelyéről, jobb, ha kapcsolatba lép a Tarrosszal .

Tarros konténerkövetési szám formátuma

Ha Tarrosszal szállít, egy Tarros konténerkövetési számot kap, amelynek formátuma GETU1234567, a GETU a Tarros előtagja. Tudjon meg többet a Tarros konténer nyomkövetési számáról az alábbi képen.
tarros konténerkövetés

Tarros konténerkövetési súgóközpont

Ha problémája van a Tarros Tracking rendszerünkkel, küldje el ide, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM tudunk felvenni a kapcsolatot a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy a Tarros Container nyomkövetési számával nyomon kövesse csomagját a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat