TARROS Seguiment De Contenidors,Track TARROS Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Tarros a continuació, hauria de tenir el format GETU1234567, obteniu l’estat del contenidor Tarros en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Tarros

seguiment de tarrosFundat l’any 1828 com “MA Grendi”, el Grup Tarros , avui líder en transport marítim intramediterrani, està gestionat per la mateixa família des de fa sis generacions. Qui som : un grup d’empreses gestionades per la mateixa família des de sis generacions, amb una facturació de més de 98 milions d’euros i més de 200 empleats al port d’origen de La Spezia. Com operem: el transport marítim en contenidors és una indústria de capital intensiva. Despleguem diversos vaixells portacontenidors de 600 a 1.800 teus de capacitat. Tenim una flota de contenidors de més de 27.000 unitats i operem directament la nostra terminal polivalent a La Spezia, Terminal del Golfo. El nostre soci Nora posseeix i gestiona un dipòsit interior de més de 80.000 metres quadrats a Santo Stefano Magra per a l’emmagatzematge, reparació i manteniment de contenidors. Som socis de diverses agències navilieres europees i mediterrànies.

Lloc web oficial: www.tarros.it

Ajuda de seguiment de Tarros

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Tarros .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Tarros, és millor que us poseu en contacte amb Tarros .

Format del número de seguiment de contenidors Tarros

Quan envieu amb Tarros, obtindreu un número de seguiment de contenidors de Tarros amb el format GETU1234567, GETU és el prefix de Tarros. Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors de Tarros a la imatge següent.
seguiment de contenidors tarros

Centre d’ajuda de Seguiment de Contenidors Tarros

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de Tarros, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Tarros Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors