TARROS Проследяване На Контейнер,Track TARROS Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Tarros по-долу, трябва да има формат GETU1234567, да получите състоянието на контейнера Tarros в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Тарос

проследяване на tarrosОснована през 1828 г. като „MA Grendi“, Tarros Group – днес лидер във вътрешносредиземноморското корабоплаване – се управлява от едно и също семейство от шест поколения. Кои сме ние : група от компании, управлявани от едно и също семейство от шест поколения, с оборот от повече от 98 милиона евро и над 200 служители в пристанището на Ла Специя. Как работим: контейнеризираният морски транспорт е интензивна капиталова индустрия. Ние разполагаме с няколко контейнерни кораба с капацитет от 600 до 1800 teus. Разполагаме с контейнерен флот от над 27 000 единици и управляваме директно нашия многофункционален терминал в Ла Специя, Терминал дел Голфо. Нашият партньор Nora притежава и управлява вътрешно депо над 80 000 кв.м в Санто Стефано Магра за съхранение, ремонт и поддръжка на контейнери. Ние сме партньори в няколко европейски и средиземноморски корабни агенции.

Официален уебсайт: www.tarros.it

Помощ за проследяване на Tarros

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Tarros .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Tarros, по-добре се свържете с Tarros .

Формат на номера за проследяване на контейнер Tarros

Когато изпращате с Tarros, ще получите номер за проследяване на контейнер Tarros с формат GETU1234567, GETU е префиксът на Tarros. Научете повече информация за номера за проследяване на контейнер Tarros от снимката по-долу.
проследяване на контейнери tarros

Помощен център за проследяване на контейнери на Tarros

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на Tarros, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пратката си с номера за проследяване на вашия Tarros Container в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки