TAL Gjurmimi I Kontejnerëve,Track TAL Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit TAL më poshtë, duhet të ketë formatin TCLU1234567, të merrni statusin e kontejnerit TAL në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth TAL International

gjurmimi ndërkombëtarTAL International është një nga qiradhënësit më të vjetër dhe më të mëdhenj në botë të kontejnerëve intermodalë të mallrave. Ne u themeluam në vitin 1963 menjëherë pas zhvillimit të tregtisë me kontejnerë, dhe sot ne i shërbejmë pothuajse çdo linje transporti kryesor në botë. Ne e operojmë biznesin tonë përmes 17 zyrave në 11 vende dhe afërsisht 230 objekteve të depove të kontejnerëve të palëve të treta në 40 vende.

Flota jonë përfshin mbi 2 milion TEU kontejnerë të thatë, kontejnerë frigoriferikë, kontejnerë tankesh, majë të hapur, rafte të sheshta, shasi, grupe gjeneratorësh dhe kontejnerë në të gjithë paletën, duke e bërë TAL një nga kompanitë më të mëdha të qiradhënies së kontejnerëve në botë.

Ndihmë për Ndjekjen Ndërkombëtare të TAL

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të TAL .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e TAL, më mirë të kontaktoni TAL .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit TAL

Kur dërgoni me TAL, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit TAL me formatin TCLU1234567, TCLU është një nga prefikset e TAL. TAL International ka prefiksin e mëposhtëm: TRLU , TRDU , TOLU , TPHU , ICSU , TPXU , TDRU , TCLU dhe IKSU .

Mësoni më shumë informacion mbi numrin e përcjelljes së kontejnerit TAL nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerit tal

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve TAL

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve TAL, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit TAL në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë