TAL Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track TAL Container (24 Hrs)

Adja meg alább a TAL-tároló követési számát , amelynek formátuma TCLU1234567, és a valós idejű TAL-konténer állapotát kapja meg.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

A TAL Internationalról

tal nemzetközi követésA TAL International a világ egyik legrégebbi és legnagyobb intermodális konténerbérbeadója. 1963-ban alakultunk, nem sokkal a konténeres kereskedelem fejlődése után, és mára a világ szinte minden jelentősebb hajózási vonalát kiszolgáljuk. Vállalkozásunkat 11 országban 17 irodán és hozzávetőleg 230 harmadik fél konténerraktárán keresztül működtetjük 40 országban.

Flottánk több mint 2 millió TEU szárazkonténerből, hűtőkonténerből, tartálykonténerből, nyitott tetejűből, lapos állványból, alvázból, generátorkészletekből és raklapszélességű konténerekből áll, így a TAL a világ egyik legnagyobb konténerlízingcége.

TAL International Tracking Help

  • Ha problémája van a konténerkövető rendszerünkkel, kérjük, kövesse nyomon konténerét közvetlenül a TAL webhelyén .
  • Ha nem kap nyomon követési információkat a TAL hivatalos webhelyéről, jobb, ha kapcsolatba lép a TAL -lal .

TAL konténerkövetési szám formátuma

Ha TAL-lal szállít, egy TAL-konténer-követési számot kap, amelynek formátuma TCLU1234567, a TCLU a TAL egyik előtagja. A TAL International előtagja a következő: TRLU , TRDU , TOLU , TPHU , ICSU , TPXU , TDRU , TCLU és IKSU .

Tudjon meg többet a TAL konténer követési számáról az alábbi képen.
tal konténer követés

A TAL Container Tracking súgója

Ha problémája van a TAL Container Tracking rendszerünkkel, jelezze problémáját itt, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM léphetünk kapcsolatba a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját a hivatalos nyomkövető rendszeren található TAL Container nyomkövetési számával.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat