SINOKOR Sledenje Vsebniku,Track SINOKOR Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite svojo številko za sledenje vsebnika Sinokor, format mora biti SKRU1234567, pridobite stanje vsebnika Sinokor v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Sinokorju

sinokor sledenjePodjetje Sinokor Merchant Marine Co., Ltd je odprlo prvi kontejnerski linijski prevoz med državama tri leta preden sta Koreja in Kitajska leta 1989 vzpostavili diplomatske odnose. Kontejnerski linijski prevoz, ki ga je začel Sinokor, je imel pomembno vlogo pri krepitvi človeških virov in gospodarskega sodelovanja ter v normalizacijo odnosov med državama.

Pomoč pri sledenju Sinokor

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Sinokor .
  • Če na uradnem spletnem mestu Sinokor ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na Sinokor.

Format številke za sledenje posode Sinokor

Ko pošiljate s Sinokorjem, boste prejeli številko za sledenje posode Sinokor z formatom SKRU1234567, SKRU je ena od Sinokorjevih predpon. Sinokor ima štiri predpone, to so SKHU , SKLU in SKRU . Izvedite več informacij o številki za sledenje posode Sinokor na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjem sinokor

Center za pomoč pri sledenju kontejnerjev Sinokor

Če imate težave z našim sistemom za sledenje Sinokor, pošljite svojo težavo tukaj, pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu s številko za sledenje posode Sinokor v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam