SINOKOR -Konttilähetysten Seuranta,Track SINOKOR Container (24 Hrs)

Anna Sinokor -konttiseurantanumerosi alle, sen pitäisi olla muodossa SKRU1234567, niin saat reaaliaikaisen Sinokor-kontin tilan.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Tietoja Sinokorista

sinokorin seurantaSinokor Merchant Marine Co., Ltd. avasi ensimmäisen konttilinjaliikenteen maiden välillä kolme vuotta ennen kuin Korea ja Kiina solmivat diplomaattisuhteet vuonna 1989. Sinokorin käynnistämillä konttilinjaliikennepalveluilla oli merkittävä rooli henkilöresurssien ja taloudellisen yhteistyön vahvistamisessa. maiden välisten suhteiden normalisointi.

Sinokor Tracking Apua

  • Jos sinulla on ongelmia konttiseurantajärjestelmämme kanssa, seuraa konttiasi suoraan Sinokor-verkkosivustolla .
  • Jos et saa seurantatietoja Sinokorin viralliselta verkkosivustolta, ota yhteyttä Sinokoriin.

Sinokor-säiliön seurantanumeron muoto

Kun lähetät Sinokorin kanssa, saat Sinokor-kontin seurantanumeron muodossa SKRU1234567, SKRU on yksi Sinokorin etuliitteistä. Sinokorilla on neljä etuliitettä, ne ovat SKHU , SKLU ja SKRU . Saat lisätietoja Sinokor-kontin seurantanumeroista alla olevasta kuvasta.
sinokor-kontin seuranta

Sinokor Container Trackingin ohjekeskus

Jos sinulla on ongelmia Sinokor Tracking -järjestelmämme kanssa, lähetä ongelmasi täällä, autamme sinua mahdollisimman pian.
Ilmoita : Emme voi ottaa yhteyttä operaattoriin tai muihin puolestasi, voimme vain auttaa sinua seuraamaan pakettiasi Sinokor Container -seurantanumerollasi virallisessa seurantajärjestelmässä.

Kerro meille, yritämme seurata tilaasi. Emme kuitenkaan voi ottaa yhteyttä puolestasi mistään lähetysongelmista. Jos tarvitset tukea, ota yhteyttä heidän viralliseen tukitiimiinsä.

hyödyllisiä linkkejä

Seuraa lisää konttilähetyksiä