SINOKOR Seguiment De Contenidors,Track SINOKOR Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Sinokor a continuació, hauria de tenir el format SKRU1234567, obteniu l’estat del contenidor Sinokor en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Sinokor

seguiment de sinokorSinokor Merchant Marine Co., Ltd , va inaugurar el primer servei de transport de contenidors entre els dos països tres anys abans que Corea i la Xina establissin relacions diplomàtiques el 1989. Els serveis de transport de contenidors que Sinokor va llançar van tenir un paper important en la millora dels recursos humans i la cooperació econòmica, i en la normalització de les relacions entre ambdós països.

Ajuda de seguiment de Sinokor

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Sinokor .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Sinokor, és millor que us poseu en contacte amb Sinokor.

Format de número de seguiment de contenidors Sinokor

Quan envieu l’enviament amb Sinokor, obtindreu un número de seguiment del contenidor de Sinokor amb el format SKRU1234567, SKRU és un dels prefixos de Sinokor. Sinokor té quatre prefixos, són SKHU , SKLU i SKRU . Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor Sinokor a la imatge següent.
Seguiment de contenidors sinokor

Centre d’ajuda del seguiment de contenidors Sinokor

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment Sinokor, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Sinokor Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors