Seago Line Sledenje Vsebniku,Track Seago Line Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje kontejnerja Seago Line , mora imeti obliko SEJU1234567, pridobite status kontejnerja Seago Line v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Seago Line

sledenje morske linijeLeta 2011 je Seago Line v imenu skupine Maersk začel upravljati znotrajevropske kontejnerske dejavnosti z namenom, da postane trgovski specialist v regiji. Geografski obseg Seago Line vključuje evropsko regijo, vse države v sredozemskem območju, Rusijo in Baltik.

Seago Line je neodvisen subjekt znotraj skupine Maersk z lastnimi pisarnami v vseh večjih državah po vsej regiji. Z več kot 300 zaposlenimi, ki upravljajo približno 50 ladij s skupno zmogljivostjo okoli 90.000 TEU, je Seago Line eden največjih operaterjev za pomorske prevoze na kratkih razdaljah v Evropi in je v dobrem položaju za ustvarjanje vrednosti za naše stranke.

Seago Line Tracking Help

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu Seago Line .
  • Če na uradnem spletnem mestu Seago Line ne dobite podatkov o sledenju, se obrnite na Seago Line .

Obrnite se na Seago Line na družbenih medijih

Na Seago Line lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format sledilne številke kontejnerja Seago Line

Ko pošiljate s podjetjem Seago Line, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja Seago Line v obliki SEJU1234567, SEJU je predpona podjetja Seago Line. Izvedite več informacij o številki za sledenje zabojnika Seago Line na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjev na morski liniji

Center za pomoč pri sledenju kontejnerjev Seago Line

Če imate težave z našim sistemom Seago Line Tracking, jih oddajte tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo vzpostaviti stika s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje Seago Line Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam