SEACO Seguiment De Contenidors,Track SEACO Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Seaco a continuació, hauria de tenir el format SCZU1234567, obteniu l’estat del contenidor Seaco en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Seaco

seguiment de seacoSeaco (anteriorment GE SeaCo) és una de les empreses líders mundials en lloguer de contenidors. Amb una flota d’un milió de TEU, Seaco ofereix la gamma més àmplia d’equips de contenidors disponible de qualsevol proveïdor de lloguer a clients de més de 80 països. Això inclou contenidors estàndard de càrrega seca, reefers, tancs, caixes intercambiables, flatracks, tapes obertes i el contenidor SeaCell de dos palets amples.

Ajuda de seguiment de Seaco

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Seaco .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Seaco, és millor que us poseu en contacte amb Seaco .

Format del número de seguiment de contenidors Seaco

Quan envieu amb Seaco, obtindreu un número de seguiment del contenidor de Seaco amb el format SCZU1234567, SCZU és un dels prefixos de Seaco.

Seaco té els prefixos següents: GESU , HNPU , SCZU , GSTU i SEGU .

Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors Seaco a la imatge següent.
seguiment de contenidors seaco

Centre d’ajuda de seguiment de contenidors Seaco

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de Seaco, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Seaco Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors