SARJAK Sledenje Vsebniku,Track SARJAK Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje kontejnerja SARJAK , mora imeti obliko SJKU1234567, pridobite status kontejnerja SARJAK v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O SARJAK kontejnerskih linijah

sarjak sledenjeSARJAK Container Lines je bil ustanovljen oktobra 2003 v Mumbaju kot še eno špeditersko podjetje. Toda v zelo kratkem času je vodstvo SARJAK spoznalo, da si mora za uspeh najti nišo v ladijski industriji.

V zgodnjih letih rasti so se indijski načrtovalci končno odločili izboljšati svojo infrastrukturo in jo uskladiti z globalnim standardom. Hkrati se je umirajoče indijsko gospodarstvo odprlo tujim vlagateljem, indijska podjetja pa so se morala pripraviti na tekmovanje na svetovnem trgu.

Uradna spletna stran: www.sarjak.com

Pomoč pri sledenju SARJAK

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu SARJAK .
  • Če na uradni spletni strani SARJAK ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na SARJAK .

Oblika sledilne številke kontejnerja SARJAK

Ko pošiljate s SARJAK-om, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja SARJAK v formatu SJKU1234567, SJKU je predpona SARJAK-a. Izvedite več informacij o številki za sledenje kontejnerja SARJAK na spodnji sliki.
sarjak sledenje

Center za pomoč SARJAK Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje SARJAK, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo vzpostaviti stika s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu s številko za sledenje kontejnerja SARJAK v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam