SAMSKIP Праћење Контејнера,Track SAMSKIP Container (24 Hrs)

Унесите број за праћење Самскип контејнера испод, требало би да има формат САНУ1234567, да добијете статус Самскип контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О Самскипу

самскип праћењеСамскип је глобална логистичка компанија која нуди транспорт и пратеће услуге копном, морем, железницом и ваздухом са посебним фокусом на исплатив, одржив и еколошки прихватљив транспорт. Са годишњим прометом од око 560 милиона евра, Самскип је сада једна од већих европских транспортних компанија, са канцеларијама у 24 земље у Европи, Северној и Јужној Америци, Азији и Аустралији, запошљавајући око 1.300 људи широм света.

Седиште компаније Самскип је у Холандији, али је првобитно основано на Исланду 1990. године. Од тада је Самскип остварио доследан органски раст употпуњен стратешким аквизицијама.

Помоћ за праћење Самскипа

Формат броја за праћење Самскип контејнера

Када шаљете са Самскипом, добићете Самскип број за праћење контејнера у формату САНУ1234567, САНУ је један од Самскип-ових префикса. Самскип има следеће префиксе: ЦОЦУ , ГНСУ , САНУ , СВЛУ ​​и ВДМУ . Сазнајте више информација о броју за праћење Самскип контејнера са слике испод.
самскип праћење контејнера

Центар за помоћ за праћење Самскип контејнера

Ако имате проблема са нашим Самскип системом за праћење, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу вашег Самскип Цонтаинер броја за праћење на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *