Safmarine Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track Safmarine Container (24 Hrs)

Írja be Safmarine nyomkövetési számát alább, hogy élő kézbesítési információkat kapjon expressz nyomkövető rendszerünkkel.

Safmarine-ról

szafmarin követésA Safmarine (Safmarine Container Lines NV) egy nemzetközi szállítmányozási vállalkozás, amely konténeres és ömlesztett áruszállítási szolgáltatásokat kínál világszerte. Az 1946-ban dél-afrikai iparosok és amerikai hajótulajdonosok által alapított Safmarine ma már széles körben ismert, mint az észak-déli kereskedelem és afrikai specialista. A vonal a világ több mint 130 országában képviselteti magát, és több mint 1200 tengerész értékesíti szolgáltatásait. A Safmarine székhelye és bejegyzett székhelye Antwerpenben, Belgiumban található 1996 óta, amikor befejezte a belga konténersor, a CMBT felvásárlását, amely viszont a CMB kinövése volt. 1999-ben a Safmarine-t a dán AP Moller-Maersk Group megvásárolta, és a Maersk úgy döntött, hogy megtartja a Safmarine márkát, ahelyett, hogy teljesen integrálta volna a Maersk Sealandbe. 2002-ben a Safmarine felvásárolta a Torm Lines-t.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Safmarine nyomkövetési súgó

  • Ha problémái vannak a konténerkövető rendszerünkkel, kérjük, kövesse nyomon konténerét közvetlenül a Safmarine webhelyén .
  • Ha nem kap nyomon követési információkat a Safmarine hivatalos webhelyéről, jobb, ha kapcsolatba lép a Safmarine -nal .

Safmarine News

  • A szafmarinok a nemzetközi Mandela-napot ünneplik

Lépjen kapcsolatba Safmarine-val a közösségi médiában

A Safmarine az alábbi elérhetőségeken érhető el

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Safmarine konténer követési szám formátuma

Amikor a Safmarine-nal szállít, kap egy Safmarine konténerkövetési számot SAMU1234567 formátumban, a SAMU a Safmarine előtagja. A Safmarine két előtaggal rendelkezik: SAMU és CMBU . Tudjon meg többet a Safmarine konténer nyomkövetési számáról az alábbi képen.

szafmarin követés

Kapcsolódó követés

A Safmarine Tracking súgóközpontja

Ha problémája van a Safmarine Tracking rendszerünkkel, küldje el ide, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM léphetünk kapcsolatba a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját a Safmarine nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat