Safmarine Praćenje Kontejnera,Track Safmarine Container (24 Hrs)

Upišite svoj Safmarine broj za praćenje ispod, dobijte informacije o isporuci uživo s našim sustavom brzog praćenja.

O Safmarinu

safmarine praćenjeSafmarine (Safmarine Container Lines NV) međunarodna je brodarska tvrtka koja nudi usluge prijevoza kontejnera i rasutog tereta diljem svijeta. Osnovan 1946. godine od strane južnoafričkih industrijalaca i američkih brodovlasnika, Safmarine je danas nadaleko poznat kao stručnjak za trgovinu sjever/jug i Afriku. Linija je zastupljena u više od 130 zemalja diljem svijeta, a svoje usluge prodaje više od 1200 nautičara. Safmarine ima sjedište i registriran je u Antwerpenu, Belgija, od 1996. godine, kada je dovršio akviziciju belgijske kontejnerske linije, CMBT, koja je pak bila izdanak CMB-a. Godine 1999. Safmarine je kupila danska tvrtka AP Moller-Maersk Group, a Maersk je odlučio zadržati brend Safmarine umjesto da ga u potpunosti integrira u Maersk Sealand. Godine 2002. Safmarine je kupio Torm Lines.

Pomoć za praćenje Safmarine

Safmarine vijesti

  • Safmariners slave Međunarodni dan Mandele

Kontaktirajte Safmarine na društvenim mrežama

Safmarine možete kontaktirati putem sljedećeg

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cvrkut

Format broja za praćenje kontejnera Safmarine

Kada šaljete sa Safmarineom, dobit ćete Safmarineov broj za praćenje kontejnera u formatu SAMU1234567, SAMU je Safmarineov prefiks. Safmarine ima dva prefiksa: SAMU i CMBU . Saznajte više podataka o broju za praćenje kontejnera Safmarine sa slike ispod.

safmarine praćenje

Povezano praćenje

Centar za pomoć Safmarine Trackinga

Ako imate problema s našim Safmarine sustavom praćenja, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću vašeg Safmarine broja za praćenje na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka

Leave a Comment

Your email address will not be published.