RCL Проследяване На Контейнер,Track RCL Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия RCL контейнер по-долу, трябва да има формат REGU1234567, да получите състоянието на RCL контейнера в реално време.

Относно RCL

rcl проследяванеРегионалните контейнерни линии (RCL) започнаха като общ фидерен оператор, управлявайки първия си фидерен контейнерен кораб през 1979 г. между Банкок и Сингапур.

През 1988 г. RCL е листвана на Тайландската фондова борса и оттогава постига задоволителни резултати и финансова възвращаемост за акционерите.

В момента RCL притежава и оперира 40 контейнеровоза, покриващи повече от 60 дестинации в Азия, Австралия и Близкия изток.

Помощ за проследяване на RCL

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на RCL .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на RCL, по-добре се свържете с RCL .

Формат на номера за проследяване на RCL контейнер

Когато изпращате с RCL, ще получите RCL номер за проследяване на контейнер с формат REGU1234567, REGU е префиксът на RCL. Научете повече информация за номера за проследяване на RCL контейнер от снимката по-долу.
проследяване на rcl контейнер

Помощен център за проследяване на RCL контейнери

Ако имате проблем с нашата RCL система за проследяване на контейнери, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия RCL контейнер в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки

Leave a Comment

Your email address will not be published.