PIL Sledenje Vsebniku,Track PIL Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika PIL , mora imeti obliko PILU1234567, pridobite stanje vsebnika PIL v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Pacific International Lines

pil sledenjePodjetje Pacific International Lines , ustanovljeno od leta 1967, se je iz obalnega ladjarja/upravljavca v Singapurju razvilo v enega največjih ladjarjev v jugovzhodni Aziji s poudarkom na Aziji, Afriki in Bližnjem vzhodu. Danes je PIL uvrščen na 16. mesto med najboljšimi kontejnerskimi operaterji na svetu, ponuja storitve kontejnerskih linij in večnamenske storitve na več kot 500 lokacijah v 100 državah po vsem svetu, zaposluje približno 18.000 zaposlenih po vsem svetu.

Uradna spletna stran: www.pilship.com

Pomoč pri sledenju PIL

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani PIL .
  • Če na uradnem spletnem mestu PIL ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na PIL .

Novice PIL

  • Novo imenovanje zastopnika PIL v Sudanu

Obrnite se na PIL na družbenih medijih

PIL lahko kontaktirate preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke vsebnika PIL

Ko pošiljate s PIL, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja PIL v obliki PILU1234567, PILU je predpona PIL. PIL ima dve predponi, to sta PILU in PCIU . Več informacij o številki za sledenje zabojnika acl najdete na spodnji sliki.
pil kontejnersko sledenje

Center za pomoč pri sledenju kontejnerjev PIL

Če imate težave z našim sistemom sledenja PIL, pošljite svojo težavo tukaj, pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu s številko za sledenje zabojnika PIL v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam