PDL Sledenje Vsebniku,Track PDL Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje zabojnika Pacific Direct Line , mora imeti obliko PDLU1234567, pridobite stanje zabojnika Pacific Direct Line v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Pacific Direct Line

pdl sledenjePri Pacific Direct Line radi razmišljamo o južnem Pacifiku kot o našem domu. Ponosni smo, da je ekipa pri Pacific Direct Line ustvarila ladjarsko družbo s slovesom zanesljivosti in dolgoročne zavezanosti našim strankam v regiji.

Danes je Pacific Direct Line prek skrbno izbranih strateških povezav razširil in izboljšal svoje regionalno poslovanje ter kakovost storitev, ki jih ponuja strankam na celotnem območju, ki ga imenujemo dom.

Uradna spletna stran: www.pdl123.co.nz

Pomoč za sledenje Pacific Direct Line

Format številke za sledenje zabojnika Pacific Direct Line

Ko pošiljate s Pacific Direct Line, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja Pacific Direct Line z obliko PDLU1234567, PDLU je predpona Pacific Direct Line. Izvedite več informacij o številki za sledenje kontejnerjev Pacific Direct Line na spodnji sliki.
Pacific Direct line sledenje kontejnerjem

Center za pomoč Pacific Direct Line Container Tracking

Če imate težave z našim Pacific Direct Line Tracking sistemom, pošljite svojo težavo tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo vzpostaviti stika s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje Pacific Direct Line Container v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam