NYK Праћење Контејнера,Track NYK Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење НИК контејнера испод, требало би да има формат НИКУ1234567, добијте статус контејнера НИК Лине у реалном времену.

О НИК линији

ниц трацкингТоком својих 120 и више година пословања, НИК Група је еволуирала од групе засноване на поморском транспорту до свеобухватног провајдера логистике који сада нуди услуге морем, копном и ваздухом. НИК Група тежи остварењу мисије групе, јер сваки члан особља настоји да испуни очекивања својих купаца и задобије поверење друштва.

Помоћ за праћење линија НИК

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на веб локацији НИК Лине .
  • Ако не добијете информације о праћењу са званичне веб странице НИК Лине, боље је да контактирате НИК Лине .

НИК Лине Невс

Контактирајте НИК Лине на друштвеним мрежама

НИК Лине се може контактирати путем следећег

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твиттер

НИК формат броја за праћење контејнера

Када шаљете НИК Лине, добићете НИК Лине број за праћење контејнера у формату НИКУ1234567, НИКУ је префикс НИК Лине. НИК линија има два префикса, то су НИКУ и НИНУ . Сазнајте више информација о броју за праћење НИК Лине контејнера са слике испод.
ник праћење контејнера

Центар за помоћ НИК Цонтаинер Трацкинг

Ако имате проблема са нашим НИК системом за праћење, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу броја за праћење вашег НИК контејнера на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки

Leave a Comment

Your email address will not be published.