MCC Gjurmimi I Kontejnerëve,Track MCC Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit MCC më poshtë, duhet të ketë formatin MCPU1234567, të merrni statusin e kontejnerit acl në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth MCC Transport

gjurmimi i kontejnerëve mccMCC Transport është një specialist rajonal që trajton të gjitha ngarkesat me kontejnerë brenda Azisë për Maersk Group, përveç ofrimit të shërbimeve ushqyese për një gamë të gjerë linjash transporti rajonal dhe global. Duke operuar në treg për më shumë se 20 vjet, MCC Transport përfaqëson një grup njerëzish të orientuar drejt shërbimit dhe njohuri që u ofrojnë klientëve një gamë të gjerë mbulimi direkt portual dhe një portofol të madh korridori në tregun brenda Azisë.

Ndihmë për gjurmimin e MCC

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të MCC .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e MCC-së, është më mirë të kontaktoni MCC -në .

Kontaktoni MCC në mediat sociale

MCC mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve MCC

Kur dërgoni me MCC, do të merrni një numër gjurmues të kontejnerit mcc me formatin MCPU1234567, MCPU është prefiksi i MCC. Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve MCC nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve mcc

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve MCC

Nëse keni problem me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve MCC, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së MCC Container në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë