MCC Sledenje Vsebniku,Track MCC Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika MCC , format mora biti MCPU1234567, pridobite status vsebnika acl v realnem času.

O MCC Transportu

mcc sledenje kontejnerjemMCC Transport je regionalni specialist za pretovarjanje celotnega tovora v zabojnikih znotraj Azije za skupino Maersk, poleg tega pa zagotavlja dovodne storitve za širok nabor regionalnih in svetovnih ladijskih linij. MCC Transport, ki deluje na trgu že več kot 20 let, predstavlja skupino storitveno usmerjenih in dobro obveščenih ljudi, ki strankam zagotavljajo širok razpon neposredne pokritosti pristanišč in velik portfelj koridorjev na znotrajazijskem trgu.

Pomoč pri sledenju MCC

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani MCC .
  • Če z uradne spletne strani MCC ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na MCC .

Obrnite se na MCC na družbenih medijih

MCC je na voljo prek naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke vsebnika MCC

Ko pošiljate z MCC, boste prejeli številko za sledenje zabojnika mcc v obliki MCPU1234567, MCPU je predpona MCC. Več informacij o številki za sledenje posode MCC najdete na spodnji sliki.
mcc sledenje kontejnerjem

Center za pomoč pri sledenju kontejnerjem MCC

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov MCC, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje kontejnerja MCC v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam

Leave a Comment

Your email address will not be published.