MCC Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track MCC Container (24 Hrs)

Adja meg alább az Ügyfélközpont-tároló követési számát , amelynek formátuma MCPU1234567, így kapja meg a valós idejű ACL-tároló állapotát.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Az MCC közlekedésről

mcc konténerkövetésAz MCC Transport egy regionális szakember, aki a Maersk Group összes Ázsián belüli konténeres rakományát kezeli, emellett feeder szolgáltatásokat nyújt számos regionális és globális hajózási vonal számára. A több mint 20 éve a piacon működő MCC Transport szolgáltatásorientált és hozzáértő emberek csoportját képviseli, amely széles körű közvetlen kikötői lefedettséget és nagy folyosói portfóliót kínál ügyfeleinek az Intra-Ázsia piacon.

Ügyfélközpont követési súgó

Lépjen kapcsolatba az Ügyfélközponttal a közösségi médiában

Az Ügyfélközpont az alábbi elérhetőségeken érhető el

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Ügyfélközpont-tároló követési szám formátuma

Ha az MCC-vel szállít, kap egy MCC konténer-követési számot MCPU1234567 formátumban, az MCPU az MCC előtagja. Tudjon meg többet az MCC konténerkövetési számáról az alábbi képen.
mcc konténerkövetés

Az Ügyfélközpont konténerkövetésének súgója

Ha problémája van az MCC konténerkövető rendszerünkkel, küldje el ide, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM léphetünk kapcsolatba a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon követhesse csomagját az MCC Container nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat