MCC Seguiment De Contenidors,Track MCC Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor MCC a continuació, hauria de tenir el format MCPU1234567, obteniu l’estat del contenidor d’acl en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre MCC Transport

seguiment de contenidors mccMCC Transport és un especialista regional que gestiona tota la càrrega en contenidors intra-Àsia per al grup Maersk, a més de proporcionar serveis d’alimentació per a una àmplia gamma de línies navilieres regionals i globals. Després d’haver operat al mercat durant més de 20 anys, MCC Transport representa un grup de persones orientades al servei i amb coneixements que ofereixen als clients una àmplia cobertura de ports directes i una gran cartera de corredors al mercat intraasiàtic.

Ajuda de seguiment de l’MCC

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de l’MCC .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de MCC, és millor que us poseu en contacte amb MCC .

Contacteu amb MCC a les xarxes socials

Es pot contactar amb MCC a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment del contenidor de l’MCC

Quan envieu amb MCC, obtindreu un número de seguiment del contenidor mcc amb el format MCPU1234567, MCPU és el prefix d’MCC. Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor de MCC a la imatge següent.
seguiment de contenidors mcc

Centre d’ajuda de seguiment de contenidors d’MCC

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors MCC, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment del contenidor MCC al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors