MAXICON Проследяване На Контейнер,Track MAXICON Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Maxicon по-долу, трябва да има формат MXCU1234567, да получите състоянието на контейнера Maxicon в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

За Maxicon Container Line

проследяване на контейнер maxiconMaxicon е един от водещите NVOCC в ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ и ИНДИЙСКИЯ СУБКОНТИНЕНТ с активно присъствие в Близкия изток и Горния залив. Maxicon е един от най-големите контейнерни превозвачи от Индия до Бангладеш, нарежда се в първите три играча на „SOC“ в пристанище Ченай и единствен оператор на контейнери в пристанището Парадип, Индия.

Помощ за проследяване на контейнери на Maxicon

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Maxicon Container Line .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Maxicon, по-добре се свържете с Maxicon Container Line.

Свържете се с Maxicon в социалните медии

Maxicon Container Line може да се свържете чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номер за проследяване на контейнерна линия Maxicon

Когато изпращате с Maxicon Container Line, ще получите номер за проследяване на контейнер Maxicon с формат MXCU1234567, MXCU е префиксът на Maxicon Container Line. Научете повече информация за номера за проследяване на контейнер Maxicon от снимката по-долу.
проследяване на контейнер maxicon

Помощен център за проследяване на контейнери Maxicon

Ако имате проблем с нашата система за проследяване Maxicon, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пратката си с вашия номер за проследяване на Maxicon Container в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки