Kuehne Nagel Проследяване На Контейнер,Track Kuehne Nagel Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Kuehne + Nagel по-долу, трябва да има формат HDSU1234567, да получите състоянието на контейнера Kuehne + Nagel в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Kuehne + Nagel

проследяване на kuehne nagelОт 1890 г., когато бизнесът е основан в Бремен, Германия, от Аугуст Кюне и Фридрих Нагел, Kuehne + Nagel се превърна в един от водещите световни логистични доставчици. Днес Kuehne + Nagel Group има повече от 1000 офиса в над 100 страни, с над 63 000 служители. Нашите ключови бизнес дейности и пазарна позиция са изградени върху възможностите на компанията от наистина световна класа.

Помощ за проследяване на Kuehne + Nagel

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Kuehne + Nagel .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Kuehne + Nagel, по-добре се свържете с Kuehne + Nagel .

Формат на номера за проследяване на контейнера Kuehne + Nagel

Когато изпращате с Kuehne + Nagel, ще получите номер за проследяване на контейнер на Kuehne + Nagel с формат HDSU1234567, HDSU е префиксът на Kuehne + Nagel. Научете повече информация за номера за проследяване на контейнера Kuehne + Nagel от снимката по-долу.
проследяване на контейнери на kuehne nagel

Помощен център за проследяване на контейнери на Kuehne Nagel

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на Kuehne Nagel, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия контейнер Kuehne Nagel в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки