KMTC Urmărirea Expedierii Containerelor,Track KMTC Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului KMTC de mai jos, ar trebui să aibă formatul KMTU1234567, obțineți starea containerului KMTC în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre KMTC

urmărire kmtcDe la înființarea sa în 1954, KMTC este principala companie coreeană de transport maritim. Cu mai mult de o jumătate de secol de cunoștințe complete în domeniul logisticii serviciilor de linie, KMTC oferă în mod continuu servicii de calitate superioară și își construiește în mod constant flotele de nave pentru a-și extinde limitele de servicii pentru a satisface pe deplin nevoile clienților.

KMTC are birouri în Busan, Incheon, Ulsan în Coreea, peste 30 de porturi în Japonia, din nordul Hokkaido până în sudul Kyushu, din nordul Dalian până în sudul Hong Kong-ului, KMTC are rețele logistice de peste 16 porturi în China. Există mai mult de 22 de rețele globale în Asia de Sud-Est, inclusiv Singapore, Indonezia, Malaezia, Thailanda. Mai mult de 9 porturi rețele globale sunt înființate în Asia de Nord-Vest și Orientul Mijlociu. De asemenea, pentru a ne desfășura operațiunile eficiente de manipulare a containerelor și a navelor, am achiziționat Ulsan Container Terminal în portul Ulsan în 1999. În anul 2012, 840.000㎡ Busan New Port 2-3 terminal a fost deja deschis pentru a îmbunătăți și mai mult operațiunile eficiente de marfă ale KMTC. .

Ajutor pentru urmărirea KMTC

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web KMTC .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial KMTC, ar fi bine să contactați KMTC .

Formatul numărului de urmărire al containerului KMTC

Când expediați cu KMTC, veți primi un număr de urmărire a containerului KMTC cu formatul KMTU1234567, KMTU este prefixul KMTC. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului KMTC din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor kmtc

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor KMTC

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor KMTC, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire al containerului KMTC pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere