KMTC Container Sporing,Track KMTC Container (24 Hrs)

Indtast dit KMTC-containersporingsnummer nedenfor, skal have formatet KMTU1234567, få KMTC-containerstatus i realtid.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om KMTC

kmtc sporingSiden dets etablering i 1954, er KMTC det førende koreanske søtransportfirma. Med mere end et halvt århundredes fuld kendskab til linjeservicelogistik leverer KMTC kontinuerligt topkvalitetstjenester og opbygger støt sine skibsflåder for at udvide sine servicegrænser for fuldt ud at tilfredsstille kundernes behov.

KMTC har kontorer i Busan, Incheon, Ulsan i Korea, mere end 30 havne i Japan fra det nordligste Hokkaido til det sydlige Kyushu, fra det nordlige Dalian til det sydlige Hong Kong, KMTC har logistiknetværk med mere end 16 havne i Kina. Der er mere end 22 globale netværk i Sydøstasien, herunder Singapore, Indonesien, Malaysia, Thailand. Mere end 9 havne globale netværk er oprettet i det nordvestlige Asien og Mellemøsten. Også for at kunne udføre vores effektive containerhåndtering og skibsoperationer har vi erhvervet Ulsan Container Terminal i Ulsan havn i 1999. I 2012 er 840.000㎡ Busan New Port 2-3 terminal allerede åbnet for yderligere at forbedre KMTC’s effektive fragtoperationer .

Hjælp til KMTC-sporing

  • Hvis du har problemer med vores containersporingssystem, bedes du spore din container direkte på KMTC-webstedet .
  • Hvis du ikke får nogen sporingsoplysninger fra KMTC’s officielle hjemmeside, må du hellere kontakte KMTC .

KMTC Container Tracking Number Format

Når du sender med KMTC, får du et KMTC container sporingsnummer med formatet KMTU1234567, KMTU er KMTC’s præfiks. Få flere oplysninger om KMTC-beholdersporingsnummer fra billedet nedenfor.
kmtc container sporing

Hjælpecenter for KMTC Container Tracking

Hvis du har problemer med vores KMTC Container Tracking-system, indsend dit problem her, vi vil hjælpe dig så hurtigt som muligt.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan kun hjælpe dig med at spore din pakke med dit KMTC Container-sporingsnummer på det officielle sporingssystem.

Fortæl os venligst, vi vil forsøge at spore status for dig. Vi kan dog ikke kontakte på dine vegne angående et forsendelsesproblem. For enhver form for support kontakt venligst deres officielle supportteam.

nyttige links

Spor flere containerforsendelser