KLINE Sledenje Vsebniku,Track KLINE Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika linije »K« , mora imeti obliko KKLU1234567, pridobite stanje vsebnika linije »K« v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O liniji “K”.

Sledenje črti "K".“K” Line America (KAM) zagotavlja dinamično delovno okolje, kjer lahko uspevajo odločni in motivirani posamezniki. Zavezani smo k zagotavljanju vrhunske tehnologije, zahtevnega delovnega okolja in priložnosti za rast s uspešno organizacijo. »K« Line America, Inc. ne sodeluje pri najemanju ladij s posadko, saj se to izvaja izključno v tujini. Ne moremo zagotoviti informacij o postopkih zaposlovanja. Vsa obalna delovna sila v ZDA je sklenjena v skladu s kolektivnimi pogodbami z ILWU in ILA, “K” Line America, Inc. pa ni stranka teh pogodb. Tisti, ki jih zanima zaposlitev na obali, se morajo obrniti na enega od teh sindikatov.

Pomoč za sledenje črti »K«.

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani K-line .
  • Če na uradnem spletnem mestu K-line ne dobite informacij o sledenju, se obrnite na K-line .

Obrnite se na družbena omrežja “K” Lineon

Linijo “K” lahko kontaktirate preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format sledilne številke vsebnika vrstice »K«.

Ko pošiljate z linijo »K«, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja linije »K« v obliki KKLU1234567. Vrstica »K« ima naslednjo predpono: KKLU , KKFU , KKTU , KLFU , KLTU , ESSU in AKLU .

Izvedite več informacij o številki za sledenje zabojnikov linije K iz spodnje slike.
K Sledenje liniji

Center za pomoč pri sledenju zabojnikov linije »K«.

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov v liniji »K«, svojo težavo oddajte tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo vzpostaviti stika s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu s številko za sledenje zabojnika linije »K« v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam