KLINE Urmărirea Expedierii Containerelor,Track KLINE Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului „K” Line mai jos, ar trebui să aibă formatul KKLU1234567, obțineți în timp real starea containerului „K” Line.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre linia „K”.

Urmărirea liniei „K”.„K” Line America (KAM) oferă un mediu de lucru dinamic în care persoanele asertive și motivate pot înflori. Ne angajăm să oferim tehnologie de ultimă oră, un mediu de lucru provocator și oportunitatea de a crește cu o organizație înfloritoare. „K” Line America, Inc. nu participă la echipajul navelor, deoarece acestea se ocupă exclusiv de peste mări. Nu putem oferi informații cu privire la procedurile de angajare. Toată munca de pe uscat din SUA este contractată în baza unor contracte colective cu ILWU și ILA, iar „K” Line America, Inc. nu este parte la aceste acorduri. Cei interesați de angajarea forței de muncă pe țărm ar trebui să contacteze unul dintre aceste sindicate.

Ajutor pentru urmărirea liniilor „K”.

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web K-line .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial K-line, ar fi bine să contactați K-line .

Contactați „K” Lineon Social Media

Linia „K” poate fi contactată prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire al containerului de linie „K”.

Când expediați cu „K” Line, veți primi un număr de urmărire a containerului „K” Line cu formatul KKLU1234567. Linia „K” are următorul prefix: KKLU , KKFU , KKTU , KLFU , KLTU , ESSU și AKLU .

Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului „K” Line din imaginea de mai jos.
Urmărirea liniei K

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor de linie „K”.

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor „K”, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarați : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire al containerului de linie „K” pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere