Horizon Lines Urmărirea Expedierii Containerelor,Track Horizon Lines Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului Horizon Lines mai jos, ar trebui să aibă formatul HRZU1234567, obțineți starea containerului Horizon Lines în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Horizon Lines

urmărirea liniilor orizontuluiHorizon Lines este lider în furnizarea celor mai fiabile, eficiente și responsabile servicii de marfă oceanică în toate cele trei regiuni Jones Act din Statele Unite. Suntem singura companie națională de transport maritim dedicată în întregime sprijinirii oamenilor și afacerilor din Alaska, Hawaii, Puerto Rico și continent, cu 13 nave calificate complet Jones Act și o echipă de profesioniști experimentați și dedicați.

Site oficial: www.horizonlines.com

Ajutor pentru urmărirea liniilor orizontale

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul Horizon Lines .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Horizon Lines, ar fi bine să contactați Horizon Lines .

Horizon Lines Container Tracking Number Format

Când expediați cu Horizon Lines, veți primi un număr de urmărire a containerului Horizon Lines cu formatul HRZU1234567, HRZU este prefixul Horizon Lines. Horizon Lines are două prefixe, acestea sunt HRZU și CXCU . Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire a containerului Horizon Lines din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor liniilor de orizont

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere