HAPAG LLOYD Gjurmimi I Kontejnerëve,Track HAPAG LLOYD Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit Hapag-Lloyd më poshtë, duhet të ketë formatin HLXU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Hapag-Lloyd në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Hapag-Lloyd

gjurmimi i tabelës-lloydMë shumë se 150 anije moderne, pesë milionë TEU (njësi ekuivalente njëzet këmbë) të transportuara në një vit, rreth 7000 staf të motivuar në më shumë se 300 vendndodhje në 114 vende, të lidhur në rrjet përmes një sistemi IT që është lider në industri: Hapag-Lloyd është një kompani lider globale e transportit të linjës dhe një partner i fuqishëm për ju.

Hapag-Lloyd ofron pothuajse 100 shërbime të linjës ndërmjet të gjitha kontinenteve, një flotë me një kapacitet total prej rreth 730,000 TEU si dhe një stok kontejnerësh prej përafërsisht. 1.1 milion TEU, duke përfshirë një nga flotat më të mëdha dhe më moderne të kontejnerëve në botë.

Për më shumë se 165 vjet Hapag-Lloyd ka vendosur standarde të gjithë industrisë për besueshmërinë, shërbimin, produktivitetin dhe mbrojtjen e mjedisit. Tema të tjera të rëndësishme për Hapag-Lloyd janë pajtueshmëria dhe qëndrueshmëria.

Uebfaqja zyrtare: www.hapag-lloyd.com

Ndihmë për gjurmimin e Hapag-Lloyd

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit Hapag-Lloyd .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Hapag-Lloyd, më mirë të kontaktoni Hapag-Lloyd .

Kontaktoni Hapag-Lloyd në mediat sociale

Hapag-Lloyd mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Hapag-Lloyd News

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve Hapag-Lloyd

Kur dërgoni me Hapag-Lloyd, do të merrni një numër gjurmues të kontejnerit Hapag-Lloyd me format HLXU1234567, HLXU është prefiksi i Hapag-Lloyd.

Hapag-Lloyd ka këto parashtesa: HLCU, HLXU, CPSU, CSQU, AZLU, CMUU, LYKU, LYTU, TMMU, FANU, ITAU, CASU, IVLU, SIUU, CACU, PCRU, TLEU dhe HLBU.

Mësoni më shumë informacion mbi numrin e gjurmimit të kontejnerëve Hapag-Lloyd nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve hapag-lloyd

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve Hapag-Lloyd

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve Hapag-Lloyd, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë transportuesin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit Hapag-Lloyd në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë