HAPAG LLOYD Urmărirea Expedierii Containerelor,Track HAPAG LLOYD Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului Hapag-Lloyd de mai jos, ar trebui să aibă formatul HLXU1234567, obțineți starea containerului Hapag-Lloyd în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Hapag-Lloyd

urmărire table-lloydPeste 150 de nave moderne, cinci milioane de TEU (Twenty-foot Equivalent Unit) transportate într-un an, aproximativ 7.000 de angajați motivați în peste 300 de locații din 114 țări, conectați în rețea printr-un sistem IT care este liderul industriei: Hapag-Lloyd este un companie lider mondială de transport maritim și un partener puternic pentru tine.

Hapag-Lloyd oferă aproape 100 de servicii de linie între toate continentele, o flotă cu o capacitate totală de aproximativ 730.000 TEU precum și un stoc de containere de cca. 1,1 milioane TEU, inclusiv una dintre cele mai mari și mai moderne flote de containere frigorifice din lume.

De peste 165 de ani , Hapag-Lloyd a stabilit standarde la nivel de industrie pentru fiabilitate, servicii, productivitate și protecția mediului. Alte subiecte importante pentru Hapag-Lloyd sunt conformitatea și sustenabilitatea.

Site oficial: www.hapag-lloyd.com

Ajutor de urmărire Hapag-Lloyd

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web Hapag-Lloyd .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Hapag-Lloyd, ar fi bine să contactați Hapag-Lloyd .

Contactați Hapag-Lloyd pe Social Media

Hapag-Lloyd poate fi contactat prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Știri Hapag-Lloyd

Formatul numărului de urmărire a containerului Hapag-Lloyd

Când expediați cu Hapag-Lloyd, veți primi un număr de urmărire a containerului Hapag-Lloyd cu formatul HLXU1234567, HLXU este prefixul Hapag-Lloyd.

Hapag-Lloyd are următoarele prefixe: HLCU, HLXU, CPSU, CSQU, AZLU, CMUU, LYKU, LYTU, TMMU, FANU, ITAU, CASU, IVLU, SIUU, CACU, PCRU, TLEU și HLBU.

Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului Hapag-Lloyd din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor hapag-lloyd

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor Hapag-Lloyd

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor Hapag-Lloyd, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarați : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire al containerului Hapag-Lloyd pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere