HANJIN Проследяване На Контейнер,Track HANJIN Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер Hanjin по-долу, трябва да има формат HJSU1234567, да получите състоянието на контейнера Hanjin в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Hanjin Shipping

проследяване на ханджиниHanjin Shipping е най-големият в Корея и един от десетте най-големи контейнерни превозвачи в света, който управлява около 60 линейни и трамперни услуги по целия свят, транспортирайки над 100 милиона тона товари годишно. Флотът му се състои от около 200 контейнеровоза, кораби за насипни товари и LNG.

Hanjin Shipping , оперативна компания на Hanjin Shipping Holdings, има свои собствени дъщерни дружества, посветени на океански транспорт, експлоатация на терминали, управление на кораби, ремонт на кораби и 3PL, обслужващи различни клиенти по целия свят.

С 6000 служители в 60 различни държави и 230 клона, Hanjin Shipping изгражда своята глобална логистична мрежа, която се поддържа и от 13 специализирани терминала на компанията в големите световни пристанища и 6 вътрешни логистични бази.

Помощ за проследяване на Hanjin

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Hanjin Shipping .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Hanjin, по-добре се свържете с тях .

Чревни новини

Свържете се с Hanjin в социалните медии

Можете да се свържете с Hanjin чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнер Hanjin

Когато изпращате с Hanjin Shipping, ще получите номер за проследяване на контейнер Hanjin с формат HJSU1234567, HJSU е префиксът на Hanjin Shipping.

Hanjin Shipping има три префикса. Те са HJCU, SPKU, SENU и HJSU .

Научете повече информация за номера за проследяване на контейнера на Hanjin Shipping от снимката по-долу.
проследяване на контейнер hanjin

Помощен център за проследяване на контейнери Hanjin

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери Hanjin, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия контейнер Hanjin в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки