EVERGREEN Urmărirea Expedierii Containerelor,Track EVERGREEN Container (24 Hrs)

Introduceți numărul dvs. de urmărire Evergreen mai jos, obțineți informații live despre livrare cu sistemul nostru de urmărire expres.

Despre Evergreen Marine

urmărire veșnic verdeDe la înființarea sa de către Dr. Yung-Fa Chang la 1 septembrie 1968, Evergreen Marine Corp (EMC) și-a asigurat locul în istoria transporturilor maritime. Încă din acele zile de început, nu numai că a supraviețuit, dar a prosperat pozitiv cu munca și perseverența, până astăzi se mândrește cu o flotă de peste 160 de vase container. Atât în ​​ceea ce privește amploarea flotei, cât și capacitatea de încărcare a mărfurilor, EMC se află printre cele mai importante companii de transport maritim internațional.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Site: www.evergreen-marine.com

Ajutor pentru urmărirea Evergreen

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web Evergreen .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Evergreen, ar fi bine să contactați Evergreen .

Evergreen Marine News

  • Pentru a contraface marca EVERGREEN LINE în China

Contactați Evergreen pe Social Media

Evergreen poate fi contactat prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire al containerului Evergreen

Când expediați cu Evergreen, veți primi un număr de urmărire a containerului Evergreen cu formatul EMCU1234567, EMCU este prefixul Evergreen. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului Evergreen din imaginea de mai jos. Evergreen Marine are trei prefixe. Sunt EGHU , EGSU , EISU , EMCU, UGMU și HMCU.
urmărirea containerelor veșnic verzi

Urmărire aferentă

Centrul de ajutor pentru Evergreen Tracking

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire Evergreen, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire Evergreen pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere