EVERGREEN Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track EVERGREEN Container (24 Hrs)

Írja be az Evergreen nyomkövetési számát alább, hogy élő kézbesítési információkat kapjon expressz nyomkövető rendszerünkkel.

Az Evergreen Marine-ról

örökzöld követésDr. Yung-Fa Chang 1968. szeptember 1-jei megalapítása óta az Evergreen Marine Corp (EMC) bebiztosította helyét a hajózás történetében. A kezdeti idők óta nemcsak túlélte, hanem pozitívan fejlődött is kemény munkával és kitartással, egészen napjainkig több mint 160 konténerhajóból álló flottával büszkélkedhet. Mind flottájának nagyságát, mind rakományrakodóképességét tekintve az EMC a világ vezető nemzetközi szállítmányozási vállalatai közé tartozik.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Weboldal: www.evergreen-marine.com

Evergreen Tracking Help

Evergreen Marine News

  • Az EVERGREEN LINE márka hamisítása Kínában

Vegye fel a kapcsolatot az Evergreennel a közösségi médiában

Az Evergreen az alábbi elérhetőségeken érhető el

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Örökzöld konténerkövetési számformátum

Amikor az Evergreen-nel szállít, kap egy Evergreen konténerkövetési számot EMCU1234567 formátumban, az EMCU az Evergreen előtagja. Tudjon meg többet az Evergreen konténer nyomkövetési számáról az alábbi képen. Az Evergreen Marine-nek három előtagja van. Ezek az EGHU , EGSU , EISU , EMCU, UGMU és HMCU.
örökzöld konténerkövetés

Kapcsolódó követés

Az Evergreen Tracking súgóközpontja

Ha problémája van az Evergreen Tracking rendszerünkkel, küldje el ide, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM léphetünk kapcsolatba a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját az Evergreen nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat