EVERGREEN Seguiment De Contenidors,Track EVERGREEN Container (24 Hrs)

Escriviu el vostre número de seguiment d’Evergreen a continuació, obteniu informació de lliurament en directe amb el nostre sistema de seguiment exprés.

Sobre Evergreen Marine

seguiment de fulles perennesDes de la seva creació pel Dr Yung-Fa Chang l’1 de setembre de 1968, Evergreen Marine Corp (EMC) s’ha assegurat el seu lloc a la història del transport marítim. Des d’aquells primers dies, no només ha sobreviscut, sinó que ha prosperat positivament amb el treball dur i la perseverança, fins que avui compta amb una flota de més de 160 vaixells portacontenidors. Tant pel que fa a la magnitud de la seva flota com a la seva capacitat de càrrega de càrrega, EMC es troba entre les principals companyies navilieres internacionals del món.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Lloc web: www.evergreen-marine.com

Ajuda per al seguiment de Evergreen

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web d’Evergreen .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial d’Evergreen, és millor que us poseu en contacte amb Evergreen .

Evergreen Marine News

  • Falsificar la marca EVERGREEN LINE a la Xina

Contacta amb Evergreen a les xarxes socials

Es pot contactar amb Evergreen a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format de número de seguiment de contenidors Evergreen

Quan envieu amb Evergreen, obtindreu un número de seguiment del contenidor Evergreen amb el format EMCU1234567, EMCU és el prefix d’Evergreen. Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor Evergreen a la imatge següent. Evergreen Marine té tres prefixos. Són EGHU , EGSU , EISU , EMCU, UGMU i HMCU.
seguiment de contenidors perennes

Seguiment relacionat

Centre d’ajuda de seguiment Evergreen

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment Evergreen, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment Evergreen al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors