EMIRATES Seguiment De Contenidors,Track EMIRATES Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor d’Emirates a continuació, hauria de tenir el format ESPU1234567, obteniu l’estat del contenidor d’Emirates en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Emirates Shipping Line

seguiment dels emiratsEmirates Shipping Line DMCEST està registrada a la ciutat marítima de Dubai dels Emirats Àrabs Units. L’empresa té la seu comercial a Dubai i Hong Kong, dos dels ports de contenidors més concorreguts del món.

La nostra força és el nostre posicionament estratègic als mercats dinàmics de l’Orient Mitjà, Xina, Sud-est asiàtic, Índia i Àfrica. La nostra xarxa i la comprensió d’aquests centres comercials i comercials clau fan que podem oferir serveis de classe mundial als nostres clients.

Lloc web oficial: www.emiratesline.com

Ajuda de seguiment d’Emirates

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web d’Emirates .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial d’Emirates, és millor que us poseu en contacte amb Emirates Shipping Line .

Contacta amb Emirates Shipping Line a les xarxes socials

Es pot contactar amb Emirates Shipping Line a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment de contenidors d’Emirates

Quan envieu amb Emirates, obtindreu un número de seguiment de contenidors d’Emirates amb el format ESPU1234567, ESPU és el prefix d’Emirates Shipping Line. Emirates té dos prefixos. Són ESPU i ESDU . Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors d’Emirates a la imatge següent.
seguiment de contenidors dels emirats

Centre d’ajuda del seguiment de contenidors d’Emirates

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors d’Emirates, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de contenidors Emirates al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors