EMIRATES Проследяване На Контейнер,Track EMIRATES Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер на Emirates по-долу, трябва да има формат ESPU1234567, получете състоянието на контейнера на Emirates в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно Emirates Shipping Line

емирства проследяванеEmirates Shipping Line DMCEST е регистрирана в Dubai Maritime City на Обединените арабски емирства. Търговското седалище на компанията е в Дубай и Хонконг, две от най-натоварените контейнерни пристанища в света.

Нашата сила е нашето стратегическо позициониране на динамичните пазари на Близкия изток, Китай, Югоизточна Азия, Индия и Африка. Нашата мрежа и разбирането на тези ключови търговски и търговски центрове означава, че можем да предоставим услуги от световна класа на нашите клиенти.

Официален уебсайт: www.emiratesline.com

Помощ за проследяване на Emirates

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Emirates .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Emirates, по-добре се свържете с Emirates Shipping Line .

Свържете се с Emirates Shipping Line в социалните медии

Можете да се свържете с Emirates Shipping Line чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнери на Emirates

Когато изпращате с Emirates, ще получите номер за проследяване на контейнер на Emirates с формат ESPU1234567, ESPU е префиксът на Emirates Shipping Line. Emirates има два префикса. Те са ESPU и ESDU . Научете повече информация за номера за проследяване на контейнери на Emirates от снимката по-долу.
проследяване на контейнери на емирствата

Помощен център на Emirates Container Tracking

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери на Emirates, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пратката си с номера за проследяване на контейнера на Emirates в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки