Ecu Worldwide Gjurmimi I Kontejnerëve,Track Ecu Worldwide Container (24 Hrs)

Shkruani numrin tuaj të gjurmimit ECU në mbarë botën më poshtë, merrni informacione për dërgimin e drejtpërdrejtë me sistemin tonë të gjurmimit të shpejtë.

Rreth ECU në mbarë botën

Ndjekja e ECU në mbarë botënE themeluar në 1987 në Belgjikë, ECU Worldwide (dikur ECU-Line) është një lider global në shërbimet NVOCC. Të mbështetur nga trashëgimia e pasur, pasioni dhe shkathtësia, ne kemi sjellë risi të klasit botëror në LCL (më pak se ngarkesa e kontejnerëve) dhe kemi vendosur disa standarde në industri.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Allcargo Logistics Ltd., ofruesi më i madh i zgjidhjeve logjistike të integruara të Indisë në sektorin privat, bleu kompaninë në vitin 2006, gjë që rezultoi në efikasitet të mëtejshëm të operacioneve tona. Në maj 2016, ne e ripagëzuam identitetin tonë në ECU Worldwide dhe konsoliduam praninë tonë globale duke i sjellë zyrat tona nën një emër të vetëm për të treguar zyrat tona të lidhura mirë dhe operacionet shumë të koordinuara. Kërkimi ynë për t’i afruar vendet gjeografike me anë të efikasitetit të sistemit tonë dhe ekspertizës superiore për klientët tanë ka mbetur e pandryshuar, duke gdhendur kështu filozofinë e “Gjeografisë së Thjeshtuar”.

Ndihmë për gjurmimin mbarëbotëror të ECU

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të ECU Worldwide .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e ECU Worldwide, më mirë të kontaktoni ECU Worldwide .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve në mbarë botën ECU

Kur dërgoni me ECU në mbarë botën, do të merrni një numër gjurmues të kontejnerit Ecu-Line me formatin XXXU1234567. Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve Ecu-Line nga fotografia e mëposhtme.
ndjekja e kontejnerëve të linjës ecu

Ndjekja e Lidhur

Qendra e Ndihmës për Ndjekjen e Linjës Ecu

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes Ecu-Line, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes Ecu-Line në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë