DP WORLD Urmărirea Expedierii Containerelor,Track DP WORLD Container (24 Hrs)

Introduceți mai jos numărul dvs. de urmărire a containerului DP World , obțineți starea containerului NSICT în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre DP World

Urmărire DP WorldNSICT (Nhava Sheva International Container Terminal) a fost înființat în 1997 și este primul parteneriat privat-public al Indiei în sectorul portului. Se poate spune cu mândrie că schimbarea colosală pe care NSICT a adus-o în transportul maritim din India a fost un propulsor puternic pentru creșterea comerțului cu containere, pe care a experimentat-o ​​India de atunci. Deși NSICT și-a început operațiunile cu mult timp în urmă, nu și-a pierdut niciodată importanța pentru fraternitatea de transport maritim, iar astăzi își păstrează încă poziția de poarta preferată de containere a Indiei, mult timp după ce concurența a început.

Site-ul oficial: www.dpworldmumbai.com

Ajutor DP World Tracking

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web DP World .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial al NSICT, ar fi bine să contactați DP World .

Contactați DP World pe Social Media

DP World poate fi contactat prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

DP World Container Tracking Number Format

Când expediați cu NSICT, veți primi un număr de urmărire a containerului NSICT cu formatul XXXU1234567. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului NSICT din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor nsict

Centrul de ajutor al DP World Container Tracking

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor DP World, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarați : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire DP World Container pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere