DP WORLD Проследяване На Контейнер,Track DP WORLD Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер DP World по-долу, получете състоянието на NSICT контейнера в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно DP World

Проследяване на DP WorldNSICT (Международен контейнерен терминал Nhava Sheva) е създаден през 1997 г. и е първото частно-публично партньорство в Индия в пристанищния сектор. Човек може с гордост да каже, че колосалната промяна, която NSICT донесе на индийското корабоплаване, е силен двигател за растежа на търговията с контейнери, който Индия преживява оттогава. Въпреки че NSICT е започнал дейност отдавна, той никога не е губил значението си за корабоплаването и днес все още запазва позицията си на предпочитан портал за контейнери в Индия дълго след появата на конкуренция.

Официален уебсайт: www.dpworldmumbai.com

Помощ за DP World Tracking

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на DP World .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на NSICT, по-добре се свържете с DP World .

Свържете се с DP World в социалните медии

Можете да се свържете с DP World чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на DP World Container

Когато изпращате с NSICT, ще получите номер за проследяване на контейнер NSICT с формат XXXU1234567. Научете повече информация за номера за проследяване на NSICT контейнер от снимката по-долу.
nsict проследяване на контейнери

Помощен център на DP World Container Tracking

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери DP World, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с вашия номер за проследяване на DP World Container в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки