Dong Fang Следење На Контејнери,Track Dong Fang Container (24 Hrs)

Внесете го вашиот број за следење на контејнерот Dong Fang подолу, треба да има формат DFOU1234567, да го добиете статусот на контејнерот Dong Fang во реално време.

За Dong Fang International Asset Management Ltd

следење на контејнерите на донг фангДонг Фанг е основана во 1997 година. Донг Фанг е меѓународна компанија за лизинг, тргување и управување со контејнери со седиште во Хонг Конг. Големината на контејнерската флота на Донг Фанг надмина 700.000 TEU, а Донг Фанг ги обезбедува сите видови договори за лизинг, вклучително долгорочни оперативни закупи, главен закуп и купување на закуп, итн. Контејнери за ладење со висока коцка и 40′ висока коцка. Ние, исто така, се ангажираме во инвестицијата на 3 погони за производство на контејнери во Кина (Џинжу, Лианјуганг и Нанша).

Официјална веб-страница: www.dongfang.com.hk

Помош за следење на Донг Фанг

Формат на број за следење на контејнерот Донг Фанг

Кога испраќате со Донг Фанг, ќе добиете број за следење на контејнерот Донг Фанг со формат DFOU1234567, DFOU е префиксот на Донг Фанг.

Донг Фанг има два префикса, тие се DFOU и DFSU .

Дознајте повеќе информации за бројот за следење на контејнерот Донг Фанг од сликата подолу.
следење на контејнерите на донг фанг

Центар за помош за следење на контејнерите на Донг Фанг

Ако имате проблем со нашиот систем за следење на контејнери Dong Fang, поднесете го вашиот проблем овде, ние ќе ви помогнеме што е можно поскоро.
Изјави : НЕ можеме да контактираме со превозникот или други лица во ваше име, можеме да ви помогнеме само да го следите вашиот пакет со вашиот број за следење на контејнер Dong Fang на официјалниот систем за следење.

Ве молиме известете ни, ние ќе се обидеме да го следиме статусот за вас. Сепак, не можеме да контактираме во ваше име во врска со какво било прашање со пратката. За каква било поддршка ве молиме контактирајте со нивниот официјален тим за поддршка.

корисни ЛИНКОВИ

Следете повеќе испораки со контејнери