DELMAS -Beholdersporing,Track DELMAS Container (24 Hrs)

Skriv inn sporingsnummeret for Delmas container nedenfor, skal ha formatet DVRU1234567, få Delmas containerstatus i sanntid.

Om Delmas

delmas sporingDELMAS spesialiserer seg på global sjøtransport av last til og fra Afrika. Men selskapet deres handler mye mer enn bare om å selge generiske containerautomater. Delmas er stolte av å tilby et menneskelig preg med fokus på tilgjengelige og personlige frakttjenester, kombinert med utmerket kundeservice og lokal ekspertise.

Delmas sporingshjelp

  • Hvis du har problemer med vårt containersporingssystem, vennligst spor containeren din direkte på Delmas-nettstedet .
  • Hvis du ikke får sporingsinformasjon fra Delmas offisielle nettsted, bør du kontakte Delmas .

Kontakt Delmas på sosiale medier

Delmas kan kontaktes via følgende

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Delmas-beholdersporingsnummerformat

Når du sender med Delmas, vil du få et delmas containersporingsnummer med formatet DVRU1234567, DVRU er Delmas sitt prefiks. Finn ut mer informasjon om sporingsnummer for Delmas container fra bildet nedenfor.
delmas containersporing

Hjelpesenter for Delmas Container Tracking

Hvis du har problemer med vårt Delmas sporingssystem, send inn problemet ditt her, vi vil hjelpe deg så snart som mulig.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan bare hjelpe deg med å spore pakken din med ditt Delmas sporingsnummer på det offisielle sporingssystemet.

Gi oss beskjed, vi vil prøve å spore statusen for deg. Vi kan imidlertid ikke kontakte på vegne av deg angående noen forsendelsesproblemer. For all støtte, vennligst kontakt deres offisielle støtteteam.

nyttige lenker

Spor flere containerforsendelser

Leave a Comment

Your email address will not be published.