DELMAS Seguiment De Contenidors,Track DELMAS Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Delmas a continuació, hauria de tenir el format DVRU1234567, obteniu l’estat del contenidor Delmas en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Delmas

seguiment delmasDELMAS s’especialitza en el transport marítim mundial de càrregues cap a i des d’Àfrica. Però la seva empresa és molt més que vendre espais de contenidors genèrics. Delmas ens enorgulleix oferir un toc humà centrat en serveis d’enviament personalitzats i accessibles, combinats amb un excel·lent servei al client i experiència local.

Ajuda de seguiment de Delmas

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Delmas .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Delmas, és millor que us poseu en contacte amb Delmas .

Contacta amb Delmas a les xarxes socials

Es pot contactar amb Delmas a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment de contenidors Delmas

Quan envieu amb Delmas, obtindreu un número de seguiment del contenidor delmas amb el format DVRU1234567, DVRU és el prefix de Delmas. Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors de Delmas a la imatge següent.
seguiment de contenidors delmas

Centre d’ajuda del seguiment de contenidors Delmas

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment Delmas, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Delmas al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors