DAL Praćenje Kontejnera,Track DAL Container (24 Hrs)

U nastavku unesite broj za praćenje DAL spremnika , trebao bi imati format DAYU1234567, dobiti status DAL spremnika u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O DAL German Africa Lines

dal praćenjeDAL Deutsche Afrika-Linien jedna je od najuglednijih kompanija za linijski prijevoz koja djeluje s fokusom na Afriku.
DAL kombinira tradicionalne vrijednosti s modernim razmišljanjem i ponosi se pružanjem visoke kvalitete i pouzdane razine usluga svim svojim klijentima.

Službena web stranica: www.dal.biz

Pomoć za DAL praćenje

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja kontejnera, pratite svoj kontejner izravno na web stranici DAL-a .
  • Ako ne dobijete informacije o praćenju sa službene web stranice DAL-a, bolje kontaktirajte DAL .

Format broja za praćenje DAL kontejnera

Kada šaljete s DAL-om, dobit ćete DAL broj za praćenje kontejnera u formatu DAYU1234567, DAYU je DAL-ov prefiks. DAL ima dva prefiksa, to su DAYU I DDCU . Saznajte više podataka o broju za praćenje DAL kontejnera sa slike ispod.
dal praćenje kontejnera

Centar za pomoć DAL praćenja kontejnera

Ako imate problema s našim DAL sustavom za praćenje kontejnera, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću broja za praćenje DAL kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka