DAL Seguiment De Contenidors,Track DAL Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor DAL a continuació, hauria de tenir el format DAYU1234567, obteniu l’estat del contenidor DAL en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre DAL German Africa Lines

el seguimentDAL Deutsche Afrika-Linien és una de les companyies navilieres més respectades que opera amb un enfocament a Àfrica.
DAL combina els valors tradicionals amb el pensament modern i s’enorgulleix d’oferir nivells de servei fiables i d’alta qualitat a tots els seus clients.

Lloc web oficial: www.dal.biz

Ajuda de seguiment de DAL

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de DAL .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de DAL, és millor que us poseu en contacte amb DAL .

Format del número de seguiment del contenidor DAL

Quan envieu amb DAL, obtindreu un número de seguiment del contenidor DAL amb el format DAYU1234567, DAYU és el prefix de DAL. DAL té dos prefixos, són DAYU I DDCU . Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor DAL a la imatge següent.
seguiment del contenidor

Centre d’ajuda del seguiment de contenidors DAL

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors DAL, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment del contenidor DAL al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors