CSAV NORASIA Праћење Контејнера,Track CSAV NORASIA Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење ЦСАВ Норасиа контејнера испод, требало би да има формат НСЛУ1234567, добијте статус ЦСАВ Норасиа контејнера у реалном времену.

О ЦСАВ Норасиа

цсав норасиа праћење контејнераЦомпаниа Судамерицана де Вапорес ( ЦСАВ ) је чилеанска бродарска компанија. Основана 1872. године, једна је од најстаријих шпедиција на свету и тренутно једна од највећих у Латинској Америци.

Године 1999. бразилска бродарска компанија Либра и уругвајска компанија аМонтемар Маритима СА постале су део ЦСАВ-а и на тај начин консолидовале снажно присуство дуж источне обале Јужне Америке према главним светским дестинацијама. Заузврат, интеграцијом ЦСАВ- а и Норазије у јуну 2000. године, Компанија је била у могућности да уђе на главне руте Исток-Запад. Тренутно, ЦСАВ Норасиа послује у више од 50 земаља и има директне поласке из главних лука Азије, Европе, Индије и Блиског истока.

Званичан веб-сајт: ввв.цсавнорасиа.цом

ЦСАВ помоћ за праћење Норазије

Контактирајте ЦСАВ Норасиа на друштвеним медијима

ЦСАВ Норасиа се може контактирати путем следећег

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твиттер

ЦСАВ Норасиа формат броја за праћење контејнера

Када шаљете са ЦСАВ-ом, добићете ЦСАВ Норасиа број за праћење контејнера у формату НСЛУ1234567, НСЛУ је префикс ЦСАВ Норасиа. Сазнајте више информација о броју за праћење ЦСАВ контејнера са слике испод.
цсав норасиа праћење контејнера

Центар за помоћ ЦСАВ Норасиа Цонтаинер Трацкинг

Ако имате проблема са нашим ЦСАВ Норасиа Цонтаинер Трацкинг системом, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи што је пре могуће.
Изјавите : НЕ можемо да контактирамо превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу вашег ЦСАВ Норасиа Цонтаинер броја за праћење на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки

Leave a Comment

Your email address will not be published.