CSAV Sledenje Vsebniku,Track CSAV Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite svojo številko za sledenje vsebnika CSAV , mora imeti obliko CSVU1234567, pridobite stanje vsebnika CSAV v realnem času.

O CSAV

csav sledenjeCompañía Sudamericana de Vapores ( CSAV ) je čilska ladijska družba. Ustanovljeno leta 1872 je eno najstarejših ladijskih podjetij na svetu in trenutno eno največjih v Latinski Ameriki.

CSAV je korporacija, ki kotira na borzi že od leta 1893. Specializirana je predvsem za prevoz kontejnerjev, ponuja pa tudi posebne storitve, kot so pomorski prevoz tekočih in trdnih razsutih tovorov, hlajenih tovorov in avtomobilov.

CSAV je globalno podjetje, ki upravlja več kot 30 linijskih storitev po vsem svetu (kot tudi napajalne storitve) in je komercialno prisotno v več kot 80 državah, pri čemer ustvari več kot 90 % celotnega prihodka prek lastnih agencij.

Uradna spletna stran: www.csav.com

Pomoč pri sledenju CSAV

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletnem mestu CSAV .
  • Če na uradni spletni strani CSAV ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na CSAV .

Novice CSAV

  • Hapag-Lloyd, CSAV Razprava o skupnih priložnostih
  • CSAV NORASIA Conosur Service – Imbituba klic

Obrnite se na CSAV na družbenih medijih

Na CSAV lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke vsebnika CSAV

Ko pošiljate s CSAV, boste prejeli številko za sledenje vsebnika CSAV v obliki CSVU1234567, CSVU je predpona CSAV. CSAV ima dve predponi, CSVU in LNXU . Več informacij o številki za sledenje posode CSAV najdete na spodnji sliki.
sledenje vsebnika csav

Center za pomoč pri sledenju vsebnikom CSAV

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov CSAV, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje vsebnika CSAV v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam

Leave a Comment

Your email address will not be published.